VPN Chrome voor privacy en bescherming

Er zijn vandaag nog veel gratis VPN-chroomgereedschappen beschikbaar. Ze dienen allemaal hetzelfde doel – om een beveiligde verbinding te bieden tussen jouw computer en internet. Maar welke zijn het waard om te gebruiken? Hier is een snelle blik op de top vijf gratis VPN Chrome-add-ons maar eerst, hier is een kort overzicht van elk:

Cyberghost

Cyberghost: de beste gratis VPN Chrome-download. Het werkt perfect als een proxy en is gemakkelijk te gebruiken. Installeer het programma gewoon, kies een IP van een willekeurige webpagina en volg de instructies op het scherm. Cyberghost werkt goed met Windows, Linux of Mac OS X. Het heeft ook een add-on genaamd Popup Blocker die voorkomen dat pop-ups verschijnt wanneer u de VPN-service gebruikt.

VPN Chrome-extensies

Met VPN Chrome-extensies kunt u op het web op uw iPhone, iPad of ander mobiel apparaat bladeren. Met deze VPN-chrome-add-ons op uw pc heeft u toegang tot websites over de hele wereld met behulp van openbare of privéservers zonder uw gegevens of bandbreedte weg te geven. Beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten, de app werkt perfect en biedt een veilige browse-ervaring. Het beste van alles, het is gratis! Geen advertenties, geen bugs en geen problemen.

peacock 5287871 340

Geen logboeken VPN

In tegenstelling tot de meeste andere VPN-apps, logt er geen logs VPN aan je activiteiten. Geen logboeken betekent dat jouw gegevens privé zullen blijven en niet door derden worden vastgelegd. Installeer gewoon de app, kies een goed IP en surf anoniem. Het werkt goed met zowel Windows- als Mac OS X. No-Logs VPN heeft ook een add-on waarmee je de sites kunt bekijken die je probeert te bereiken op jouw iPhone via de browser, compleet met Padlock-pictogram.

Streamy-streams

As je op zoek bent naar het beste VPN voor streaming media, dan heb je geen-logs VPN nodig. Het is ook beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod Touch en vele andere IOS-apparaten. Streamy-streams is een ideale oplossing als je geïnteresseerd bent in het openen van uw favoriete streaming-media-sites tijdens het reizen of thuis te blijven. Geen logboeken VPN is ook compatibel met Fire TV, waarmee je live-televisie kunt streamen vanaf elke compatibele internetverbinding.

[adguru zoneid=”1748″]

Stealthy VPN

Een andere VPN-verchroomde browserverlenging die je volledige privacy en beveiliging geeft. Het werkt perfect met zowel iOS- als Android-apparaten. Dit is een andere veilige VPN-verbinding en is vrij van data-lekken en andere schadelijke bugs. In deze VPN-verchroomde extensie kun je anoniem op het web bladeren, ook al heb je een duidelijke verbinding. De applicatie werkt perfect met Google Chrome, Safari- en Firefox-browsers. Het voorkomt dat hacking en identiteitsdiefstal door uw pc te beschermen tegen onnodige nieuwsgierige ogen.

Privé-internettoegang

Als je een frequente reiziger bent, is het een slimme zet om over te schakelen naar een VPN voor volledige internet privacy en beveiliging. Je kunt VPN Chrome-apps gebruiken om de inhoud op uw bureaublad, mobiel apparaat en tablet veilig toegang te krijgen. De VPN-functie van PIA is een kill-schakelaar of een applicatie die je naar een ander IP-adres schakelt wanneer je verbinding maakt met een Wi-Fi of draadloos netwerk. Overschakelen naar een VPN voorkomt dat derde partij jouw gegevens snuift of programma’s op uw pc installeren zonder jouw kennis. Dit zorgt ervoor dat je systeem veilig is voor allerlei soorten spyware, adware, malware en andere kwaadwillende aanvallen.

VPN apps

Er zijn nogal een aantal VPN-apps beschikbaar voor de iPhone, iPad en verschillende andere IOS- en Android-apparaten die op Windows 10 draaien. Er zijn echter enkele VPN-apps die nuttiger zijn voor reizigers. Met sommige van deze apps kun je meerdere VPN-programma’s gebruiken om mobiliteit toe te voegen aan jouw reisroutine. Het maakt ook mogelijk om verbinding te maken met een niet-redundant draadloos netwerk om geld op roaming-rekeningen te besparen. Door één VPN-account per apparaat in te stellen, kunt u de instellingen op elk apparaat eenvoudig configureren voor maximale privacy en beveiliging.

[adguru zoneid=”1748″]