Vergelijk VPN-abonnementen voor jouw slimme bescherming

VPN- of virtueel privé-netwerk is een technologie die je helpt om op een veilige manier op internet te surfen. Tegenwoordig gebruiken meer mensen deze technologie om hun persoonlijke informatie, bedrijfsinformatie als hun surfprivacy te beschermen. Je kunt deze technologie gebruiken om tegelijkertijd toegang te krijgen tot jouw e-mail en internet. Maar weet je hoe je VPN-abonnementen wilt vergelijken? Voordat je beslist over een specifieke serviceprovider, is het essentieel om te controleren of deze aan jouw specifieke behoeften voldoet of niet. Hieronder genoemd zijn enkele van de belangrijkste punten die je moet overwegen tijdens het vergelijken van verschillende soorten online services.

Serviceproviders

Controleer het beveiligingsniveau dat door verschillende diensten wordt verstrekt: Elke serviceprovider biedt verschillende beveiligingsniveaus. Het is dus erg belangrijk om het beveiligingsniveau te controleren dat wordt verstrekt door verschillende serviceproviders. Als je wilt genieten van een betere bescherming tegen veiligheidsbedreigingen zoals hacking en malware-aanvallen, dan moet je zeker gaan voor een high-end beveiligingsoplossing. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een betere functionaliteit in termen van connectiviteit en snelheid, dan moet je gaan voor een goedkope of gratis service.

[adguru zoneid=”1748″]

Check alles

Controleer de software-ondersteuning: het is een belangrijk aspect bij het kiezen van een VPN-serviceprovider. Een goede VPN-provider biedt uitstekende software-ondersteuning en de nieuwste versie van de software. Sommige van de software die in de VPN-technologie wordt gebruikt, zijn L2TP / IPSEC, PPTP, SIM-kaart hardware-codering en compressie, open VPN en Smart Cards. Daarom is het altijd beter om die serviceproviders te kiezen die software-ondersteuning bieden voor verschillende softwareversies. Daarnaast moeten de aanbieders ook indien nodig technische ondersteuning bieden.

Vergelijk de beveiligingsbedreigingen: er zijn verschillende beveiligingsbedreigingen op internet. Elke dag worden nieuwe virussen vrijgegeven en zijn beveiligingsbedreigingen ook aanzienlijk gegroeid. Als je onvoldoende kennis hebt over verschillende soorten beveiligingsbedreigingen op internet en de manieren waarop ze jouw computersysteem kunnen aanvallen, is het duidelijk niet productief om een van de beschikbare beveiligingsopties te gebruiken. Daarom is het raadzaam om verschillende beveiligingsbedreigingen zorgvuldig te vergelijken met de VPN-services en dienovereenkomstig kiezen.

Controleer de firewallbeveiliging: om jouw netwerk van beveiligingsbedreigingen te beschermen, moet je krachtige firewallbeveiliging op jouw computersysteem installeren. De meeste providers bieden de preventiefuncties van een sterke beveiligingsbedreiging. Er zijn echter enkele die geen van deze technologieën gebruiken. Vandaar dat het raadzaam is om de verschillende aanbiedingen door verschillende serviceproviders zorgvuldig te controleren en dienovereenkomstig te kiezen.

[adguru zoneid=”1748″]

Check de tools

Vergelijk de gereedschappen op afstand die door de serviceprovider wordt geleverd: de meeste VPN-bedrijven maken gebruik van externe managementtools om extra functionaliteit te bieden aan hun diensten. Ze zijn echter bedoeld om de beveiligingsbedreigingen te versterken en te helpen bij het beheren van de verbinding. Sommige van de beveiligingsbedreigingen kunnen havenblokkering, bewerking van DNS-records en scannen van de systemen omvatten. Daarom moet je alleen die VPN-services gebruiken die zijn ingebouwd in managementmogelijkheden.

Controleer de beoordelingen van de klant die beschikbaar is op de website: de website van een VPN-service is meestal de beste plaats om te zoeken naar klanttestimonials. Dit komt omdat de meeste klanten die al de service hebben getest, positieve feedbacks op de site. Afgezien van deze, kunnen andere websites ook beoordelingen over verschillende beveiligingsbedreigingen worden gebruikt. Het wordt ten zeerste aanbevolen om door deze beoordelingen te lezen, zodat je ervoor zorgt dat je niet in de handen van fraudeurs valt. Je kunt dan jouw uiteindelijke beslissing nemen op basis van deze beoordelingen.

Veiligheid

Controleer op trainingssessies aangeboden door het bedrijf: aangezien beveiligingsbedreigingen meer ongebreideld worden en het internet een belangrijk onderdeel is geworden van de levensduur, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw systeem wordt beschermd. Daarom moet je er ook voor zorgen dat het bedrijf trainingssessies aan haar gebruikers biedt. Deze trainingssessies moeten betrekking hebben op de basiskwesties die verband houden met het beveiligen van het internet en het handhaven van optimale beveiliging. Het bedrijf moet ook opleiding aanbieden over de corrigerende maatregelen in het geval dat een veiligheidsdraad was gedetecteerd. Deze corrigerende maatregelen zullen er ook voor zorgen dat jouw systeem niet slachtoffer wordt van verdere veiligheidsbedreigingen.