De meest privé VPN op het web

Een virtueel privé-netwerk is een privé-lokaal netwerk dat twee of meer verschillende netwerken verbindt. Het stelt gebruikers in staat om informatie over publieke of gedeelde netwerken te verzenden en te ontvangen, net zoals hun personele computermachines rechtstreeks zouden zijn verbonden met het privé-lokaal netwerk. Private VPN is een optie die serieus moet worden overwogen, speciaal voor bedrijven die werknemers hebben die voortdurend op de weg zijn en dat ze de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot zakelijke netwerken van afgelegen locaties.

No logging met een VPN?

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van particuliere VPN’s is de mogelijkheid om een no-logging-beleid in te stellen. Geen logboeken betekent geen informatie, zoals schermafbeeldingen, opgenomen e-mail, Instant Messages, Chat History, Web History en Any Soort logbestanden worden op de servers opgeslagen. Met een no-logging-beleid is elke activiteit op het netwerk anoniem, dus niemand kan je activiteiten terugtrekken of wat je op het internet aan het doen was. Het belangrijkste is dat deze functie voorkomt dat elke hacker of cyber-inbraak van het monitoren van uw computeractiviteiten. Het kan er zeker van zijn dat niemand iets aan uw systeem kan doen met behulp van een cyber-inbraak of een hacker, omdat er geen logs worden bewaard.

[adguru zoneid=”1748″]

Een privé firewall

Private VPN werkt net als een speciale privé-firewall die alle niet-virtuele verkeer blokkeert van het bereiken van een gebruikersautomaat. Dat betekent dat als je verbinding maakt met een niet-toegewijde of gedeelde server, geen-logboekbeleid, geen andere netwerkgebruikers of servers weerhoudt van monitoring of toegang tot jouw activiteiten. Met andere woorden, geen-logboekbeleid in particuliere VPN zorgt er alleen voor dat de gegevensoverdracht over de tunnel veilig en vertrouwelijk is. Dit zorgt ervoor dat uw netwerkverkeer veel veiliger en efficiënter zal zijn in vergelijking met een gedeelde of virtuele privéserver.

Private VPN

Met Private VPN kun je jouw privacy op internet beschermen. Met een open VPN, zijn jouw gegevens vatbaar voor mogelijke gegevensbehoudwetgeving. Met een gesloten tunneling is er geen mogelijkheid dat alle informatie over of toegankelijk is, onderworpen zal zijn aan enige wet. Private VPN’s zijn ook veel kosteneffectief, omdat er geen logs op u worden gehouden.

[adguru zoneid=”1748″]

Surfshark: Lekker anoniem

Private VPN’s zoals Surfshark zijn geweldig voor mensen die anoniem op internet willen surfen. U kunt op het net surfen in volledige privacy, terwijl u uw identiteit beschermt. Surfshark biedt privé VPN’s zoals Nordvpn en Cyberghost om deze redenen.

De twee meest populaire opties voor privé VPN’s zijn Nordvpn en Cyberghost. Nordvpn is goed omdat het open source is, dus het biedt ook de meest flexibele privé-VPN-oplossing voor het meest flexibel. Het werkt geweldig voor normaal browsen en gecodeerd e-mailbrowsen. Cyberghost, aan de andere kant is meer geschikt voor bedrijven en hoge beveiligingsgebieden. Als u het meest privé VPN op internet wilt krijgen, dan is dit de optie voor u.