De beste VPN-service in 2021

De beste VPN – Kort voor ‘Virtual Private Network’ – is software traditioneel gebruikt om je anoniem online te houden en je locatie vrijwel te veranderen. Naarmate ze meer bekende zijn geworden, ontdekken talloze gebruikers er nog meer aan VPN dan gewoon privé online te blijven.

Van het beveiligen van uw gevoelige informatie en het vermijden van trackers om inhoudsblokken op Netflix, Amazon Prime en sportstreaming-sites te omzeilen, hoef je niet een hardcore techy te zijn om hun potentieel te waarderen. Bovendien hebben de Top Providers apps voor zowat elk apparaat, dus zelfs als u Mobile-Ten eerste bent, kunt u veilig blijven en meer met gemak streamen.

Het enige probleem is het kiezen van het beste VPN voor het werk – we zijn hier om je te helpen bij het vinden van een balans tussen snelheid, streaming, beveiliging en natuurlijk waar voor uw geld.


Wat is een VPN?

In de eenvoudigste vorm werkt het beste VPN-werken door jouw verbinding te tunnelen via zijn eigen gecodeerde servers, die jouw activiteit verbergt van jouw ISP en iemand anders die mogelijk kan kijken – inclusief de overheid, adverteerders en hackers. Hiermee kun je ook toegang krijgen tot beperkte sites, een breder scala aan shows te streamen en netwerkmateriaal te vermijden.

Als Facebook of YouTube bijvoorbeeld op je school is verbannen, kun je ze toegang krijgen via je VPN. Als je reist naar de VAE of China, kun je een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot beperkte sites en apps die je dagelijks gebruikt, zoals Gmail en WhatsApp. En als je op vakantie bent overal buiten jouw thuisland, kun je de beste VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de Netflix laat zien waar je van houdt, omdat ze mogelijk niet beschikbaar zijn in het buitenland.

Wie heeft de beste VPN?


De concurrentie die met de beste VPN wordt bekroond, wordt elke dag groter, maar er is nog steeds een duidelijke winnaar die hoofd en schouders boven de rest.

ExpressVPN.

Een van de belangrijkste activa van ExpressVPN is dat het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken is op een platform – of het nu jouw telefoon, pc of zelfs PlayStation is. Het presteerde ook goed in onze streamingstests, gemakkelijk rond de geo-beperkingen van Netflix, Hulu en Amazon Prime Video – en, omdat het zulke SWIFT-verbindingen biedt, kun je in HD of 4K zien, net als gewoonlijk.

Om het af te vullen, wordt u ook gedekt door een 30-daagse geld-terug-garantie, wat betekent dat je de service en de 3000+ servers voor een hele maand kunt besturen voordat je koopt – je kunt alle details achterhalen in onze volledige onafhankelijke ExpressVPN-beoordeling.

 1. ExpressVPN – de allerbeste VPN Overall
  Specificaties
  Aantal servers: 3.000 + snelheden: UnlimitedVPN-locaties: 160 in 94 LandenMaximale apparaten Ondersteund: 524/7 Live Chat: Yes30 Day Money Back-garantie: Ja

  Redenen om te kopen
 • Tussen de snelste VPN’s die er zijn
 • Wide Apparaat-ondersteuning
 • 30-daagse gratis proefperiode
 • ACE 24/7 Support Service
  Redenen om te vermijden
  -Limiet van vijf gelijktijdige apparaten
  ExpressVPN is gewoon het beste VPN beschikbaar dankzij de fantastische apps, gebruiksgemak, uitstekende snelheden, uitstekende 24/7 klantenservice-ondersteuning en brede compatibiliteit over apparaten. Je kunt de service op Mac, Windows, iOS, Android, Zelfs Linux of BlackBerry gebruiken en je kunt het ook installeren op uw Android-tv, gamesconsole of jouw router.

Met een kill-schakelaar, gesplitste tunnelen, DNS-lekbescherming en militaire codering van de militaire kwaliteit, blijven uw gegevens veilig, plus het no-logging-beleid verzekert uw anonimiteit in elke situatie. En Express’s Stellar 24/7 Live Chat-ondersteuning zal helpen als er iets mis gaat.

Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in dit alles is het een goede keuze. Express is perfect voor beginners en experts. Je zult in staat om instellingen te wijzigen als je wilt, maar je kunt ook aan de slag met een enkele klik.

Fancy kijken Netflix als je in het buitenland? Express kun je uitzoeken met die -plus eventuele andere regionale bibliotheek die je misschien wilt.

Het enige wat dicht bij een kritiek die we van ExpressVPN zouden hebben, is het feit dat het een beetje duurder dan de concurrentie. Er is echter een Tom’s Guide exclusieve nu het aanbieden van 1 jaar van cloud backup software Backblaze gratis bij elke 12 maanden ExpressVPN plan. Als dat is iets wat je zoekt, het biedt een uitstekend alternatief voor runner-up NordVPN’s NordLocker add-on, en eigenlijk werkt een beetje goedkoper op de lange termijn.

Maar ongeacht freebies, alles wat we moeten zeggen is dat ExpressVPN is de beste VPN service beschikbaar voor vrijwel elk doel. Echter, als je niet zeker bent, de 30-dagen geld-terug-garantie geeft u genoeg tijd om te testen, zodat je kunt ervoor zorgen dat het goed is voor je. Als het niet, zal je in staat om een ​​restitutie – geen vragen gesteld.

[adguru zoneid=”1748″]


NordVPN – de beste VPN?

Redenen om het te kiezen:

 • Uitstekende focus op beveiliging
 • Fresh security audit medio 2020
 • NordLynx levert ongelooflijke snelheden
 • Tal van servers
  Redenen om te vermijden
  -Mobile apps kan lastig zijn
  Als je op deze pagina bent dan heb je waarschijnlijk weet over NordVPN. Hoewel het niet helemaal ExpressVPN kan evenaren in termen van all-round prestaties, privacy-gerichte ervaring is het goed meer over ze te lezen hier.

Je zult worden gedekt door een militaire graad van versleuteling, naast alle gebruikelijke extra functies die we gewend zijn, als een kill switch en een keuze van de protocollen om je te laten kiezen als je extra snelheid of veiligheid willen. Je hebt ook een grote selectie van apps voor vrijwel elk apparaat dat je wilt gebruiken.

Een klein pluspunt, van NordVPN zorgt voor een geweldige ervaring. Je zult in staat zijn om in het buitenland te streamen van Netflix, BBC iPlayer, Hulu en nog veel meer, plus de uitstekende verbindingssnelheden laten je niet bufferen.

Nord was onderworpen aan een voldoende bekend gemaakte inbreuk op persoonsgegevens, in 2018, maar heeft grote stappen ondernomen om dit, niet in het minst een tweede volledige onafhankelijke audit op te lossen in twee jaar van zijn internals en no-logs beleid. Dit alles komt samen om een ​​uitstekende VPN-service die alleen mist op de eerste plaats te wijten aan een paar app problemen – en het feit dat de concurrentie is zo sterk.


Als je wat geld wilt te besparen tijdens het abonneren op Nord, ben je het beste af te gaan voor de langste van twee jaar plan. Je krijgt de beste prijs plus de standaard 30-dagen geld-terug garantie die je toelaat om de service te testen voordat je jezelf verbinden.

Surfshark – De beste goedkope VPN op de markt


Aantal servers: 3.200 + Server locaties: 100+ in 65 countriesMaximum apparaten ondersteund: Unlimited24 / 7 live chat: Yes30 dagen geld terug garantie: Ja

Redenen om te kopen

 • Onbeperkte apparaten ondersteund
 • Betrouwbaar en snelle verbindingen
 • Langere plannen zijn grote waarde
 • Zeer geschikt voor streaming

  Redenen om te vermijden
  -Apps zijn vrij eenvoudig
  In onze Surfshark beoordeling genoemd, vonden we dat de BVI-gebaseerde VPN leverde een serieus krachtig product voor minder dan de helft van de prijs van enkele toonaangevende concurrenten. Nee, je hoeft niet elke toeters en bellen, maar voor degenen die willen gewoon een betrouwbare internet security en versnelt goed genoeg om te streamen met, het is alles wat je nodig hebt.

Hoewel ze niet onconventioneel binnen en buiten zijn, zien Surfshark’s applicaties er buitengewoon uit en zijn ze niet moeilijk om te gebruiken. Je moet gewoon op de knop Snelle interface tikken en je bent uitgeschakeld. Je hebt ook de mogelijkheid om applicaties te krijgen voor veel gadgets, waaronder Android, iOS, Windows, Mac en Linux.

Op die notitie wil je met surfshark echt elke gadget die je eigenlijk wilt beveiligen, in het licht van het feit dat het onbegrensde synchrone associaties biedt met een eenzaam lidmaatschap. Dat impliceert dat je 10, 20, zelfs 50 gadgets met één afspraak kunt bedekken.

Surfshark is handig in het beschermingskantoor, met een off-button, gespleten gravende en AES-256-codering. Ervan uitgaande dat je oprecht een geweldige arrangement in je VPN nodig hebt, dan is het op dat moment niet zozeer voor je, maar liever zal het je veilig houden – het zou niet op deze rundown zijn in het geval dat het niet zou.

De moeite waard is het ding dat Surfshark echt schittert. Op dit moment werk je aan bij een twee jaarplan op slechts $ 2,49 per maand – en je kunt alles dekken wat je bezit met één opstelling. Het is gewoon eenvoudig.

[adguru zoneid=”1748″]

Een volledig superieure hulp bij een deal-kosten

Surfshark is een buitengewone keuze voor de mensen die een standaard VPN nodig hebben om in te stellen en te negeren. Het is ideaal voor webgebaseerd, praktisch alle hulp, de applicaties zijn erg basic, en je krijgt standaard een onvoorwaardelijke belofte van 30 dagen, zodat je de VPN kunt testen voordat je het indient.

Hotspot Shield

Motivaties om te kopen

 • Fatsoenlijke vrije vorm
 • Serieus snel
 • Servers in China en Rusland
 • Geweldig voor streaming

Motivaties om te vermijden

 • Enkele kleine vergaderlogging
 • Geen handmatige regeling op schakelaars enzovoort

Hoewel het waarschijnlijk het meest populair is voor zijn gratis VPN, bleek onze Hotspot Shield-audit dat de betaalde VPN het echt krijgt. Het biedt onbetwistbare snelle VPN-snelheden die tegen een redelijke kosten toegankelijk zijn, en het is ook heel eenvoudig om te gebruiken.

Hoewel die de grootste tarieven een paar nadelen begeleiden – met name de manier waarop Hotspot’s exclusieve conventie katapult Hydra niet fysiek kunnen worden opgezet op schakelaars zoals OpenVPN-kan – de hulp is echt verbeterd sinds we het voor het laatst hebben geprobeerd en nu een van ons meest geprobeerd heeft Sterk aanbevolen VPN’s.

Verbeteringen bevatten de uitbreiding van een Linux-applicatie, een heerlijke waarde die voor het jaarlijkse arrangement wordt gesneden, en een lift in de hoeveelheid naties bedekt (maximaal meer dan 80, momenteel). Je krijgt eveneens een paar geschenken – 1password is geweldig.

Er zijn nog een paar problemen met loggen, maar voor het geval dat we eenvoudig zijn, zijn ze niet enorm. Hoewel een groter aantal informatie is verzameld dan bij, zeg, zeg dan ExpressVPN, er is nog niets dat hier misschien een verbinding kan maken met jouw beweging – en dat is een afweging van veel individuen die daadwerkelijk zullen maken voor de tarieven van meer dan 400 Mbps.

Langs deze lijnen, in het geval dat je op zoek bent naar echt snelle real-time in vrijwel alle hulp, of om stortbakken in de beveiliging zo snel te downloaden, zoals te verwachten is, is Hotspot Shield zeker iemand om te kijken.

Cyberghost – het beste VPN voor Torrenting

Details

Aantal servers: 6.100 + servergebieden: 111 van elke 90 landen Maximale gadgets upheld: 724/7 live bezoek: Ja 45 Dag Onvoorwaardelijke belofte: Ja

Motivaties om te kopen

 • Wide Server Spread
 • Veel componenten
 • 45-daagse onvoorwaardelijke belofte

Motivaties om te vermijden

 • worstelt om naar iPlayer te komen
 • De interface kan beter zijn

[adguru zoneid=”1748″]

Cyberghost heeft een element gestapeld, gemakkelijk te begrijpen interface, met behulpzame knoppen in de Windows-klantprogrammering voor streaming media, Torrenting-documenten, waardoor jouw Wi-Fi-transmissies wordt gewaarborgd en het vermijden van toezicht – lees onze Cyberghost VPN-enquête voor meer informatie.

Die streaming en Torrenting-hoogtepunten zijn echt waardevol, omdat het de experimenten van het testen van individuele servers afneemt om te controleren of ze werken met Netflix en dergelijke (ondanks het feit dat IPLAYER daadwerkelijk een probleem vertegenwoordigt). Hoewel ExpressVPN eenvoudig consequent lijkt te werken, kunnen individuele servers van talrijke leveranciers Netflix-ondersteuning laten vallen als ze worden herkend, dus Cyberghost maakt het heel eenvoudig om streaming te krijgen.

Ook zijn er in die nota meer dan 6.100 Cyberghost-servers in ongeveer 90 landen over de hele wereld, dus er is consequent een buitengewone keuze om over te kijken.

Cyberghost is bovendien eenvoudig met betrekking tot de organisatiestructuur, het plaatsen van foto’s en profielen op zijn site van iedereen van de CEO naar de reinigingspersoon, en beveiligingsverklaringen zullen begrijpen dat de organisatie zich in Roemenië bevindt in plaats van in de VS. Trouwens, je hoeft je echte naam niet aan te geven – alles wat je echt wilde is een functionerend e-mailadres, en je kunt betalen in Bitcoin om bijna mysterieus te blijven.

Hoewel de korte plannen van Cyberghost tot de meest kostbare beschikbare verkrijgbaar zijn, is het eenjaarlijkse plan dat even laat is gedaald tot een record laag van slechts $ 1,99 per maand.

De presentatie van Cyberghost is niet precies daar met de beste, en de applicaties zijn nu enigszins enigszins, maar het is tot nu toe een hoog niveau VPN dat we stevig suggereren.