Beste goedkope VPN-services

Bent u op zoek naar een VPN-goedkope en effectieve oplossing voor veilige privé-internettoegang? Dan is het hoog tijd dat u VPN-providers vergelijkt. Een VPN is ook bekend als virtueel private -netwerk. Het werkt door een link te vestigen tussen twee of meer afgelegen locaties en hiermee kunt u anoniem op het internet surfen via een andere website terwijl u uw identiteitsgeheim behoudt.

Verschillende soorten VPN

Als we naar de VPN-serviceproviders kijken, zullen we zien dat ze verschillende soorten VPN als draadloze verbinding, PPTP, L2TP / IPSEC en anderen bieden. De meest gerenommeerde VPN-providers bevinden zich in de VS, VK, Canada en Australië. Om een VPN-goedkoop te krijgen, kan men een gespecialiseerde website gebruiken die een complete database biedt over de beste VPN-providers. U kunt ook enkele gratis VPN-service vinden, maar de prestaties en beveiligingsfuncties zijn mogelijk niet goed.

Krijg waar voor je geld

De VPN biedt veel waar voor uw geld. Men hoeft u zich geen zorgen te maken over het blokkeren van advertenties en online tracking. De server volgt of blokkeert de bezoeker niet. Alle activiteiten worden gevolgd op basis van regels en beleid gespecificeerd door de klantenservice. Gratis VPN Streaming Services bieden geen veel waarde voor uw geld.

Pas op

Men moet voorzichtig zijn met het krijgen van de beste goedkope VPN-provider. Ze kunnen u een 30-daagse geld-terug-garantie bieden, maar die garantie geeft u niet veel vrijheid. U moet de algemene voorwaarden bekijken voordat u een VPS selecteert.

De beste VPN technieken

De meeste van de dienstverleners gebruiken geen sterk coderingsalgoritme en garanderen niet de veiligheid van het verkeer. Ze gebruiken blowfish en verzwakte symmetrische cotthers voor codering. Dit resulteert in zwakkere codering. Een externe netwerkhakker kan afluisteren op de gesprekken tussen u en uw klanten en kan de veiligheid van de VPN doorbreken. Het is raadzaam om te gaan voor VPN met 128-bits codering via zijn open VPN-technologie.

De surfsnelheid

De meeste VPN-goedkope VPNS gebruiken een gewijzigde TCP / IP-stapel om de surfsnelheid van het web te versnellen en het internetverkeer te filteren en te besturen. Sommigen van hen bevatten ook extra functies zoals kill-switches, anonieme FTP, Gateway Services en IP SEC VPN-netwerken. U moet echter die met PPTP kiezen als hun standaardmodus.

Er zijn verschillende manieren om VPN te gebruiken.

Aan het ene uiteinde kunnen gebruikers via een browser verbinding maken met een VPN-server via een webbrowser en een VPN-cliënt. Veel smartphones hebben ook VPN-apps en ze kunnen worden gebruikt als VPN-cliënt om verbinding te maken met een VPN-server. Aan de andere kant van het scenario moeten sommige gebruikers een app downloaden en installeren op hun smartphones. Met deze apps kunnen ze lange termijn- en tijdelijke VPN-verbinding tot stand brengen in het kantoornetwerk en hebben ze toegang tot internet waar ze ook zijn.

Beperkingen

Er zijn echter bepaalde beperkingen van deze apps. De apps zijn mogelijk niet compatibel met sommige browsers zoals Mobile Safari en iPhone, dus mogelijk niet in staat zijn om op het web in Safari te bladeren. Evenzo ondersteunt het geen gecodeerde lokale netwerken (LAN’s) of draadloze netwerken zoals GSM en CDPD. Met andere woorden, het ondersteunt alleen beveiligde tunnel-apps. Het is bijvoorbeeld mogelijk om veilige VPN-verbindingen te maken en te ontvangen op Facebook, Twitter, Netflix en Amazon Kindle, maar niet via Windows Live Mesh.

Wat zijn de beste goedkope VPN’s?

Voor overzeese reizigers is een VPN absoluut een must. Dit komt omdat ze hun computers moeten gebruiken en op internet surft in verschillende regio’s. Als u naar de Asia Pacific-landen reist, is het ideaal om een VPN te krijgen om uw privacy te beheren tijdens het surfen van het net. Nordvpn wordt beschouwd als een van de beste VPN-serviceproviders, waarmee klanten kunnen genieten van onbeperkte toegang tot streaming media, bestandsdeling en telecommunicatiediensten tegen ongelooflijke prijzen.

Nordvpn

Nordvpn gebruikt servers die worden aangedreven door het bedrijf van World-Class genaamd Wardocon. Ze gebruiken een verzameling hardware en software van wereldklasse om abonnees de beste ervaring te bieden als het gaat om streamingplatforms. Daarnaast gebruikt Nordvpn de open source Torlock-motor die de geoptimaliseerde werking van bijna alle browsers ondersteunt. Het gebruikt ook de bekende Yahoo!