Eindelijk weer een Beyoncé wereldtour, volgend jaar gaat ze weer op wereldtournee

De laatste Beyoncé wereldtour was vier jaar geleden, maar Beyoncé gaat volgend jaar weer op wereldtournee. Ze zal optreden in de Verenigde Staten, Europa en Australië. Het gerucht gaat dat deze tour haar laatste is voordat ze zich terugtrekt uit de muziekindustrie. Voor alle Beyoncé fans is dit dus de laatste kans om de “First lady of music” live te zien schitteren. 

Roddelblad Page Six over de Beyoncé wereldtour

Volgens het Amerikaanse roddelblad Page Six staat het wereldtournee van het album Renaissance in 2023 gepland. Beyoncé zal in 2023 haar laatste wereldtour houden om daarna te stoppen in de muziekindustrie. Als we het roddelblad moeten geloven is Beyoncé op dit moment bezig met het boeken van stadiums over de hele wereld. Naar verwachting zal Beyoncé in de aankomende weken bekend maken dat de wereldtour tijdens de zomermaanden van 2023 gehouden zal worden. 

Drie hoofdstukken

Toen het Renaissance album uitkwam viel het op dat er geen videoclips zijn opgenomen. Naar verwachting komen deze later uit. Beyoncé maakte een tijd geleden namelijk bekend dat haar laatste album deel uitmaakt van een project met drie hoofdstukken. De kans is dus groot dat fans in de komende weken nog veel verrassingen zullen ontvangen, waaronder nieuw videomateriaal! 

Beyoncé wereldtour oor het eerst sinds 4 jaar

De fans van Beyoncé wachten al een tijd op een nieuwe wereldtour. In 2018 ging zij samen met haar man Jay-Z op tour om het gezamenlijke album Everything is Love te promoten. Beyoncé stond voor het laatst alleen op het podium tijdens een wereldtournee in 2016. Ben je toentertijd naar het concert geweest, dan weet je hoe duur de tickets normaal gesproken zijn. Naar verwachting worden de kaartjes voor de Renaissance tour nog iets duurder. Heb je veel geld te besteden? Dan is er een concert pakket beschikbaar. 

Concert pakket Renaissance tour 

Tijdens het Wearable Art Gala 2022 werd er een concert pakket voor de Renaissance tour geveild. In totaal kost het concert pakket zo’n $ 20,000. Dit is ook het bedrag waarmee de veiling werd geopend. Het pakket wordt aangeboden door United Airlines in combinatie met WACO. Heb je de veiling gemist? Geen zorgen! Naar verwachting zullen de pakket tickets in de range van $ 50,000 tot $ 60,000 liggen. Voor dit bedrag ontvang je 2 eersteklas tickets naar geselecteerde steden, 3 hotelovernachtingen in een Mariott hotel en natuurlijk 2 concerttickets voor Beyoncé’s Renaissance tour. Hiernaast krijg je een backstage tour, begeleid door Miss Tina, Beyoncé’s moeder. Wil je echter profiteren van deze voordelen, dan moet je diep in de buidel tasten! De eerste tickets werden afgelopen zaterdag geveild en daarmee is het bijna 100% zeker dat de wereldtour eraan komt. 

De laatste tour sluit een muzikaal verhaal af

Als we kijken naar de wereldtournees van Beyoncé dan is de kans groot dat het Renaissance concert vol met gouden momenten zit. Beyoncé staat erom bekend om geweldige shows te geven, vol met prachtige videobeelden, graphics en lichtshows. Wij denken dan ook dat haar laatste wereldtour, waarmee een muzikaal verhaal wordt afgesloten, alle verwachtingen zal overtreffen.

Plaats een reactie