De perfecte kast op maat laten maken

Je kent het wel. Buiten werktijd wil je je thuiswerkplek opruimen en het liefst de werkspullen uit zicht opbergen. Maar waar doe je dat? .. Je denkt, ik wil een kast op maat laten maken! Het speelgoed van je kinderen kan na de schoolvakantie weer netjes geordend in de kast, maar in welke kast dan? De strijkplank en het strijkijzer staan mooier achter deuren, maar waar dan? In de woonkamer wil je niet altijd tegen het zwarte scherm van je televisie aankijken en werkelijk al je kleding moet toch ergens netjes opgeborgen kunnen worden? En of dat kan!

Kasten op maat laten maken

Bij al je opberg vragen is het antwoord; laat een kast op maat maken. Of je een kast op maat onder de schuine wand wilt, een inloopkast in een leegstaande kamer, een wandmeubel op maat of een wasmachinekast op maat waar je je droger en wasmachine op hoogte in kan plaatsen en waar ook nog genoeg ruimte is voor de wasmiddelen en de strijkplank. Er is zoveel keuze in soorten kasten, kleuren, materialen, dessins en zelfs in deuren. Kies je voor draaideuren of schuifdeuren of wil je liever een kast zonder deuren? Het kan allemaal! En omdat de kast exact op maat gemaakt wordt, past het altijd. Wil je met of zonder rekje, lades, planken, hanggedeelte of verlichting? De keuze is aan jou!

Waarom een kast op maat laten maken?

Je kunt naar een woonwinkel om de hoek gaan om een standaard kast uit te zoeken. Maar je kunt er ook één op maat laten maken door een woon specialist. Waarom zou je een kast op maat laten maken?

Als je nu gaat voor een inbouwkledingkast op je slaapkamer, een tv meubel, secretaire of dressoir het mooiste is om deze op maat te laten maken door een specialist. Het voordeel hiervan is dat je zelf de kast kunt inrichten. De keuze is namelijk reuze bijvoorbeeld onderstaand:

  • Klapdeuren of schuifdeuren / schuifwand?
  • Spiegel op aan de kast / spiegel in de kast / geen spiegel?
  • Hoeveel ruimte wil je voor kleding hangers?
  • Lades of geen lades?
  • Hoeveel planken, wat zijn de tussenruimtes?

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden als je een kast op maat laat maken ongekend. Een kast op maat laten maken zorgt er ook voor dat deze perfect in de ruimte past of zelfs verdwijnt.

kast laten maken woonwinkel zeist de koning

Kast laten maken door WoonWinkel in Zeist

Ook heel sfeervol zijn kasten op maat voor in de woonkamer. Dit kunnen ook zwevende wandmeubels zijn in alle vormen, maten, kleuren en materialen. Ga eens naar de woonwinkel in Zeist. Daar maken ze van je een wens een droom die uitkomt. En niet alleen voor kasten op maat zit je hier goed, ook voor een nieuwe vloer, gordijnen of raamdecoratie is dit het adres voor Zeist en omgeving. Tot snel!

Plaats een reactie