De beste hangmat met standaard kopen

Wat is er nu lekkerder op een zomerse dag dan heerlijk chillen in een hangmat met standaard? Inderdaad, daar kun je moeilijk op komen.. de zomer is zo goed als voorbij de dagen worden weer korter dus is het de tijd van het jaar om een hangmat te kopen! Want de beste deals score je uiteraard na het seizoen. Wij hebben voor jou de beste hangmatten op een rij gezet zodat je goed een keuze kunt maken!

Waarom een hangmat met standaard kopen?

Een hangmat met standaard heeft enorm veel voordelen. Heb jij in je tuin niet de mogelijkheid of de ruimte om je hangmat aan 2 bomen te bevestigen? Dan is een hangmat met standaard voor jou uitermate geschikt!

hangmat met standaard kopen

Voordelen van een hangmat met standaard

Zoals eerder aangegeven kleven er best veel voordelen aan een hangmat met standaard, onderstaand een korte opsomming. Ben je het eens met de voordelen, kun je er nog meer bedenken? Laat het even weten in een reactie 🙂

  • Gemakkelijk te verplaatsen, binnen of buiten luieren je verplaatst een hangmat met standaard heel gemakkelijk!
  • Zeer geschikt voor kleinere ruimtes, je bent niet twee bevestigings punten zoals bomen nodig in je tuin.
  • Geen touwen dwars door je tuin, alles mooi compact binnen je hangmatstandaard. Wel zo veilig 😉
  • Indien je voor een stalen frame gaat, mee te nemen op op vakantie.

Er zijn vast nog vééél meer voordelen te bedenken, wij zijn benieuwd!

2 types hangmatstandaard

Via Luilak B.V. zijn hangmat standaards verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je hebt keuze uit eigenmerk Bow gemaakt van FSC hout en het stalen Nautico frame.

Houten hangmatstandaard

De Bow hangmat standaard is gemaakt van duurzaam FSC gecertificeerd hout. De natuurlijke look staat geweldig in iedere ruimte. Het ophangsysteem van de Bow is uitermate gemakkelijk te monteren en geschikt om heerlijk in te chillen.

Neem jij je hangmat standaard niet mee op vakantie en blijf je chillen in je achtertuin? Dan is de Bow hangmatstandaard uitermate geschikt voor jou!

hangmat met standaard bow luilak
Houten hangmatstandaard Bow

Stalen hangmatstandaard

Ben je liever flexibeller met je hangmat standaard en neem je ‘m graag mee op vakantie? Wij adviseren dan het stalen hangmatstandaard Nautico. Het frame is super snel op en af te breken en je kunt ‘m compact opbergen door het zogenaamde plugtube-systeem.

hangmat frame la siesta hangmat standaard
Nautico stalen hangmat standaard 350

Waar moet je op letten bij het kopen van een hangmat?

Er zijn ontzettend veel verschillende hangmatten op de markt. Het is belangrijk om onderstaande punten goed in acht te nemen voordat je een hangmat met standaard kopen gaat!

  • Hoeveel ruimte heb ik voor mijn hangmat?
  • Ga ik gebruikmaken van een hangmatstandaard of niet?
  • Wil ik mijn hangmat inclusief standaard meenemen op vakantie?
  • Van welk materiaal moet mijn hangmat gemaakt zijn?

Plaats een reactie