Hotspotshield VPN

Een virtual private network of virtueel prive netwerk of VPN om er nog een benaming bij te voegen helpt om te beschermen dat nieuwsgierige ogen jouw webverkeer niet kunnen inzien. Het is moeilijker voor adverteerders en ongenodigden om jou online te volgen. Met het hotspot shield vpn zijn er veel mogelijkheden om dit te realiseren. Het prettig en goed om zo je VPN te beschermen. Het belangrijkste bij een VPN is om je privacy te beschermen. Daarnaast heeft het nog meerdere voordelen. Bij een VPN moet het privacy beleid daarom ook helder zijn.

Wat is de prijs van Hotspot Shield

Hotspot Shield is eigenlijk één van de weinige VPN aanbieders met een gratis abonnement. Er gelden wel enige beperkingen. Het gratis abonnemente van Hotspot Shield is beperkt tot de US servers (VPN) en kent slechts een enkele gelijktijdige verbinding en heeft een bandbreedte per dag van 500 megabytes. Het is vrij mooi natuurlijk. Helemaal aangezien ze de datalimiet van 500 megabyte per dag aanbieden en niet maandelijks, zoals anderen. Het is hierdoor aantrekkelijk om er gebruik van te maken. De vrijgevigheid stopt hier echter wel duidelijk. Wat natuurlijk niet geeft, aangezien het toch een opening biedt voor anderen.

De app als je op een VPN zit

Er zijn bij het premium abonnement vijf gelijktijdige verbindingen mogelijk. Het biedt ook volledige toegang tot de servers van de Hotspot shield. Er is dan natuurlijk geen datalimiet. Het is mogelijk om volop gebruik te maken van de VPN server. Bij het familie abonnement is het trouwens mogelijk om meerdere aansluitingen tegelijkertijd te hebben. Het zijn er dan namelijk vijfentwintig in vijf ledenrekeningen en is aantrekkelijker geprijsd.

Als we naar de prijs per maand kijken (bezoek de site van Hotspot shield voor de meest recente prijzen) zien we dat het wat boven de gemiddelde prijs ligt dan van andere aanbieders. Het is verstandig om voor een jaarabonnement te kiezen om geld uit te sparen. Het is natuurlijk een slimme keuze om zo wat geld te besparen.

Echt online onzichtbaar worden?

Het is goed om te weten dat een VPN veel kan doen. OM jezelf echt goed online onzichtbaar te maken zou je al je verkeer door het Labyrinthine Tor netwerk moeten leiden. Het is belangrijk om uw apparaat tegen virussen te beschermen met het stand-alone antivirus. Kies ook voor een two-way authenticatie om je accounts te beschermen. Een wachtwoordmanager is daarnaast ook geen overbodige luxe. Het is dan mogelijk om complexere wachtwoorden te gebruiken zonder bang te zijn dat je ze vergeet.

Wachtwoordbeheerder

Wanneer je een betaalde hotspot shield VPN abonnement hebt krijg je er gratis een 1 password wachtwoordbeheerdere abonnement bij. Er zijn volop mogelijkheden om volop van te gebruiken. Het zijn mooie aanvullende diensten waar je echt wat aan hebt. Het is natuurlijk helemaal leuk als je ze als een bonus krijgt.

De servers en serverlocaties

De hotspot shield vpn servers staan verdeeld over 80 landen. Het is een sterke selectie en ligt al dichtbij de concurrent Expressvpn met meer dan 90 landen. Door in meer landen aanwezig te zijn is het mogelijk om op meer plaatsen een spoofing te krijgen. Ook zal er in de meeste gevallen dan een server op jouw locatie zijn. Een grote plus is dat natuurlijk. Er is een grote verscheidenheid aan locaties in Afrikaanse landen, landen in Zuid Amerika en ook tal van andere regio’s. Ook in Vietnam, Turkije, China en Rusland zijn er servers, waar men actiever is met het sluiten of niet tonen van websites.

Jouw privacy met hotspot shield

Als het VPN kwaad in haar zin zou hebben dan zou het geen lang leven hebben natuurlijk. Iedereen zou zijn abonnement opzeggen natuurlijk. Het is zo dat ze alles doen om jouw privacy te beschermen. Wanneer je een VPN niet vertrouwd is het beter om naar een volgende te gaan.Het is duidelijk niet hun doel om dit te doen. Er zijn ook privacy verklaringen. Het bedrijf Hotspot shield VPN is trouwens het eigendom van Pango Inc. Het bedrijf van Hotspot Shield heeft een zeer gedetailleerd transparantieverslag. Het rapport is eenvoudig op de site te vinden als je interesse in hebt. Het wordt regelmatig vernieuwd.

De snelheid en prestaties

De VPN aanbieders hebben eigenlijk altijd een negatief effect op de internetsnelheid. Er zijn testen uitgevoerd om het effect van deze VPN te testen op de snelheid. In 2020 was Hotspot Shield de snelste VPN aanbieder.   

Samengevat

Hotspot Shield heeft een sterk netwerk van VPN servers wereldwijd. De prijs van het abonnement is niet het goedkoopste. Echter dit is niet direct negatief. Je krijgt er namelijk wel een goed pakket aan diensten voor terug.