De top 5 Netflix films van 2022

Ben jij ook zo verslaafd aan Netflix? Je bent niet de enige! Elk jaar duiken er nieuwe verhalen, nieuwe ideeën en nieuwe ideologieën op in de scripts van Netflixfilms. Benieuwd naar de top 5 Netflix films van 2022? Je ontdekt ze in dit artikel! 

Netflix films

Heb je nog geen Netflix account? Klik hier om Netflix te ontdekken.

De beste Netflix film van 2022 – Windfall

In Windfall zie je de Emily in Paris ster Lily Colins van een onverwachte kant. Deze film in de categorie Thrillers gaat over een man die inbreekt in het vakantiehuis van een miljardair. Dit plan gaat de mist in aan de miljardair en zijn vrouw tijdens het weekend in het vakantiehuis arriveren. De film is opgenomen in de coronaperiode en dat kun je zien. De volledige film speelt zich namelijk af in hetzelfde huis, maar dat maakt de spanning er niet minder op! 

De duurste Netflix film ooit gemaakt – The Gray Man

The Gray Man werd eind juli op Netflix geplaatst en gaat de boeken in als de duurste Netflix film ooit gemaakt. Dit is echter niet de enige reden dat de film veel kijkers trekt. De sterrencast, bestaande uit Ryan Goslin, Chris Evans en Regé-Jean Page tillen deze actiethriller naar een hoger niveau. Ben jij gek op actiethrillers waarin de CIA een hoofdrol speelt? Dan is dit een film die je niet mag missen! 

De film vol Oscarwinnaars – The Irishman

Altijd al een film willen zien die draait om actie, geschiedenis en bekroonde acteurs? Dan is The Irishman een film voor jou. In The Irishman spelen gerenommeerde namen uit de filmwereld, waaronder Robert de Niro, Joe Pesci en Al Pacino die de rollen van misdadigers uit de Tweede Wereldoorlog op zich nemen. Tot nu toe is dit één van de spannendste actiethrillers op Netflix. 

Sciencefiction en humor – The Adam project

Wie kent hem niet? Ryan Reynolds neemt je in The Adam project mee op een avontuur waarin een piloot uit 2050 zijn 12-jarige zelf tegenkomt. Dit levert vooral veel hilarische en ontroerende momenten op. Leuk feitje, in The Adam Project zitten aspecten van het persoonlijke verhaal van Ryan verwerkt. Naar eigen zeggen had hij een gecompliceerde relatie met zijn vader en dit zie je terug in de film. 

Blair Waldorf in een nieuw jasje – The Weekend Away 

Was of ben jij een echte Gossip Girl fan? Dan mag je deze psychologische thriller niet missen. The Weekend Away volgt twee vriendinnen op hun vakantie in Kroatië. Na een avond stappen, waar Beth (Leighton Meester) zich maar weinig van kan herinneren, blijkt dat Kate (Christina Wolfe) vermist is. Beth probeert uit te vogelen wat er precies is gebeurd, maar als ze zelf beschuldigd wordt van moord op haar vriendin neemt de thriller een spannende wending. 

Heb jij een film gezien waarvan je denkt: dit is er één die iedereen gezien moet hebben! Laat dan een reactie onder dit artikel achter met jouw favoriete film. Dan beloven wij dat we die film gaan bekijken!

Plaats een reactie